AFSTANDSBEHANDELING

Voorafgaand aan een Reiki behandeling op afstand gaan we samen videobellen. Tijdens dit gesprek kun jij jouw klachten en / of problemen bespreken waarbij jij graag geholpen wilt worden. Dat hoeft overigens niet. Voor de werking van de behandeling hoeven we namelijk niet te weten waar jouw klachten vandaan komen. Misschien is dat fijn voor jou, omdat je er al vaak over gepraat hebt of omdat jij het je simpelweg niet (meer) kunt herinneren. Reiki doet wat nodig is en geeft daarom nooit meer dan wat jij op dat moment aan kunt. Je lichaam is zo slim, die weet precies waar de energie naartoe mag.


Om jou op afstand te kunnen behandelen hoef ik niet telefonisch met jou verbonden te blijven. Jij zoekt een plekje in huis uit waar jij lekker ontspannen kan liggen of zitten en niet gestoord kan worden. Veel mensen gaan in bed liggen, maar een bank of stoel voldoen ook. Dat maakt voor de behandeling niet uit. Jij gaat lekker liggen en sluit je ogen. Het voordeel van Reiki op afstand is dat de energie jou kan bereiken waar en wanneer je maar wilt. Voor energie bestaat er geen tijd en ruimte. De afstand maakt dus niets uit. Het enige wat ik nodig heb is jouw voor- en achternaam en jouw woonplaats. Ik kan mij alleen afstemmen op jou als jij daar toestemming voor geeft en op het moment dat wij daar een afspraak voor hebben gemaakt. Ik kan jou dus niet zonder jouw toestemming behandelen.


Ik stem mij af op jouw energie en ga aan de slag. De energie komt dan direct jouw kant op. Aan de hand van de informatie die jij mij hebt gegeven kan ik gericht op specifieke plekken energie doorgeven om jouw klachten en / of problemen intensiever te behandelen. Sowieso volg ik tijdens een behandeling altijd mijn intuïtie. Ook als je niet (meer) weet wat er gebeurd is of als je er liever niet over wilt praten, geef ik intuïtief energie door.


Eerst behandel ik op afstand de voorkant van jouw lichaam, daarna de achterkant. Als de behandeling klaar is stuur ik jou een berichtje. Je kunt mij dan videobellen zodra jij daar aan toe bent. Tijdens dit gesprek kunnen we onze wederzijdse ervaringen delen. Dat schrijf ik op zodat ik bij eventuele toekomstige behandelingen de voortgang kan volgen.


Tijdens een behandeling kun je onder andere dit ervaren:

(diepe) ontspanning

warmte

kippenvel

koude stromingen

tintelingen

je kan kleuren zien

je kan beelden zien

lichaamsdelen kunnen (licht) bewegen

Het kan zijn dat je dit waarneemt, maar dat hoeft niet. Voor het effect van de behandeling maakt dit niet uit. De energie doet sowieso zijn werk.


Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen dan een tafelbehandeling in mijn praktijk aan huis. Klanten kiezen vaak voor een afstandsbehandeling als dat vanwege afstand voor hen beter uitkomt of als ze vanwege lichamelijke beperkingen niet in staat zijn om naar mijn praktijk te komen.


Een afspraak duurt ongeveer 90 minuten, inclusief voor- en nagesprek. De Reiki behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten.