TAFELBEHANDELING

Voorafgaand aan een Reiki behandeling in mijn praktijk aan huis hebben we eerst een kort gesprek. Hierin kun jij jouw klachten en / of problemen bespreken waarbij jij graag geholpen wilt worden. Dat hoeft overigens niet. Voor de werking van de behandeling hoeven we namelijk niet te weten waar jouw klachten vandaan komen. Misschien is dat fijn voor jou, omdat je er al vaak over gepraat hebt of omdat jij het je simpelweg niet (meer) kunt herinneren. Reiki doet wat nodig is en geeft daarom nooit meer dan wat jij op dat moment aan kunt. Je lichaam is zo slim, die weet precies waar de energie naartoe mag.

Tijdens de behandeling lig je op mijn behandeltafel en draag je gemakkelijk zittende kleding. Je hoeft alleen je schoenen uit te trekken. Daarna ga ik aan de slag en geef ik Reiki aan jou. Dit doe ik door mijn handen op verschillende plaatsen op jouw lichaam te leggen. Eerst behandel ik de voorkant van jouw lichaam, daarna de achterkant. Ik begin bij jouw kruin en eindig de behandeling ook weer bij jouw hoofd. Tijdens de sessie behandel ik de verschillende energiepunten in jouw lichaam, ook wel chakra’s genoemd.


Aan de hand van de informatie die jij mij hebt gegeven kan ik gericht op specifieke plekken energie doorgeven om jouw klachten en / of problemen intensiever te behandelen. Sowieso volg ik tijdens een behandeling altijd mijn intuïtie. Ook als je niet (meer) weet wat er gebeurd is of als je er liever niet over wilt praten, geef ik intuïtief energie door. Als de behandeling klaar is voeren we weer een kort gesprek om onze wederzijdse ervaringen te delen. Dat schrijf ik op zodat ik bij eventuele toekomstige behandelingen de voortgang kan volgen.


Tijdens een behandeling kan je onder andere dit ervaren:

(diepe) ontspanning

warmte

kippenvel

koude stromingen

tintelingen

je kan kleuren zien

je kan beelden zien

lichaamsdelen kunnen (licht) bewegen

Het kan zijn dat je dit waarneemt, maar dat hoeft niet. Voor het effect van de behandeling maakt dit niet uit, want de energie doet sowieso zijn werk.

Een afspraak duurt 90 minuten, inclusief voor- en nagesprek. De Reiki behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten.