VOOR WIE IS REIKI?

Voor iedereen die open staat voor verandering, zowel baby’s, kinderen als volwassen. Het kan zijn dat je al een tijdje rondloopt met klachten die niet verdwijnen. Misschien heb je hier al andere behandelingen voor gehad die geen of weinig verandering voor jou brachten.


Reiki kan voor heel klachten en / of problemen worden ingezet. Hieronder volgen een aantal voorbeelden. Uiteraard zijn er ook andere klachten te noemen waarbij Reiki kan worden toegepast.

Vermoeidheid

Stress

Angst

Lichamelijke klachten

Overspannen

Burn-out

Depressie

Pijn

Oude trauma's

Chronische pijn / ziekten

Concentratieproblemen

Rouw

Heb je geen specifieke klachten?

Ook dan kan Reiki jou ondersteunen. Reiki kan namelijk ook preventief worden ingezet. Zie het als een APK voor je lichaam. Reiki geeft (diepe) ontspanning, het ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling, bij het onderhoud van je gezondheid en bij het vergroten van je bewustzijn.

De klachten die je ervaart kunnen al even aanwezig zijn. Dat betekent ook dat je lichaam tijd nodig heeft om te herstellen. Dat maakt dat vaak meerdere behandelingen nodig zijn. Na de behandelingen verminderen klachten vaak of verdwijnen zelfs helemaal.  Behandelingen vinden plaats in mijn praktijk aan huis of op afstand.


Wil jij jezelf worden?

Wil je je weer vrij voelen in jouw lichaam?

Wil jij veranderen?